Goed verzekerd bij onverwachte gebeurtenissen

Trots als u bent op uw huis, wilt u uw bezit natuurlijk goed verzekeren. Tegen schade door brand, storm, wateroverlast of een inbraak. Verzeker ook uw bezittingen en kostbaarheden, auto en andere (motor)voertuigen tegen elke denkbare schade. Zorg daarnaast voor verzekeringen voor u en uw gezin, om risico’s goed af te dekken. Zo komt u in nare situaties nooit voor financiële verrassingen te staan.

Onafhankelijk intermediair

Als onafhankelijk intermediair kan Maas Hypotheken & Verzekeringen uw polis(sen) onderbrengen bij bijna iedere gewenste maatschappij en u alle soorten verzekeringen aanbieden. Van wonen en vervoer tot aansprakelijkheid, een reisverzekering en andere verzekeringen.

Vast aanspreekpunt

Op basis van uw wensen en situatie zoeken we de verzekering en voorwaarden die het beste passen. Voor de advieskosten betaalt u een vergoeding (zie advieskosten); u kunt rekenen op een optimaal en betrouwbaar advies. Na het afsluiten van de polissen, blijf ik te allen tijde uw vaste aanspreekpunt bij vragen of bij schade.

Scherpe premie, hoge service

Als intermediair weten we de scherpste voorwaarden te bedingen. Sluit u meerdere verzekeringen af, dan profiteert u bovendien van een aantrekkelijke pakketkorting (afhankelijk van de maatschappij). Een scherpe premie en toch een zeer hoge service. Maas Hypotheken & Verzekeringen regelt de afwikkeling van schade snel en accuraat wanneer u een beroep moet doen op uw verzekering(en).