Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Verzkeringen

Verzekering

Al bijna 100 jaar is Maas actief in Eindhoven op het gebied van verzekeringen. Als verzekeringsagent zijn wij niet afhankelijk van één partij en kunnen we kijken welke verzekeringsmaatschappij bij jou past.

Wij kunnen in regel tegen zeer concurrerende premies allerlei verzekeringen aanbieden. Maar wel mét onze persoonlijke service en vaste contact persoon. Heb je een schade dan zijn wij er voor je en alles wordt geregeld!

We kunnen o.a. de volgende verzekeringen aanbieden:

  • Opstal
  • Inboedel
  • Auto
  • Reis
  • Aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand

    En nog veel meer…..

Wil jij ook besparen op jouw verzekeringen? Maar wel met service van een eigen adviseur?
Graag neem ik met je de bestaande verzekeringen door voor een passende offerte

Je staat er niet alleen voor

Als je schade hebt is dit al erg en vervelend genoeg. Dit is de tijd dat wij je gaan ontzorgen voor de afwikkeling van de schade. Geen gedoe maar gewoon je eigen vaste en bekende adviseur en zijn team die het voor je gaan regelen. Hoe fijn is dat.

Al bij het afsluiten van je verzekeringen kijken we naar je persoonlijke situatie en wensen. Wat wil je verzekerd hebben? Welke risico’s wil eventueel zelf lopen? Staat de premie wel in verhouding tot de eventuele maximale schade? Samen bouwen we een goed pakket aan verzekeringen voor je. Dit kan zijn dat we alles bij één maatschappij onderbrengen of een keuze maken uit meerdere maatschappijen. Wij houden het overzicht voor je.

Daarnaast kunnen er altijd dingen veranderen. Ook hier spelen we snel op in en je wordt regelmatig uitgenodigd voor een gratis check-up.