Gemiddelde 9,2 beoordelingen

hypotheek in eindhoven

Onze meerwaarde voor jou

Maas hypotheken en verzekeringen is een zelfstandige onderneming en een dochteronderneming van Maas Makelaars. Met onze connectie met de makelaardij kunnen wij onze klanten optimaal adviseren rondom het financiële aspect van een aankoop van een nieuwe woning of oversluiting van de bestaande hypotheek.

Bij de beslissing om te gaan verhuizen komen er vaak meerdere vraagstukken op tafel. Wat kan ik lenen? Welke maandlast? Maar ook bijvoorbeeld wat is mijn huidige woning waard? Is de vraagprijs reëel.

We gaan voor een persoonlijke aanpak waarbij een eigen vaste adviseur verankerd is in onze werkwijze. Wij weten dat er soms snel geschakeld moet worden als je je droomwoning hebt gevonden, in vrijwel alle gevallen kunnen wij op korte termijn met je aan tafel voor een adviesgesprek. Daarnaast kunnen we snel schakelen met onze makelaars voor extra advies.

 

Zullen we een keertje kijken naar jouw mogelijkheden?
We maken graag tijd voor je vrij voor een helder advies
Beoordelingen
9.6
Toegankelijkheid
9.1
Prijs/Kwaliteit
9.5
Dienstverlening
9.9
Persoonlijke service
"Wij worden altijd prima geholpen door Patrick van Maas Makelaars Hypotheken en Verzekeringen. We hebben hier ons eerste huis gekocht waar wij nu met veel plezier wonen. Helaas hebben we schade gehad maar dit hebben we snel op kunnen lossen. De afhandeling was dan ook snel geregeld. Zeer tevreden!"
Dhr. Vissers Geschreven op 4-4-2023