Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Verhuizen? Ontdek Jouw Financiële Mogelijkheden

Als je overweegt te verhuizen, is het cruciaal om jouw woonwensen helder te hebben. Wil je groter of juist kleiner gaan wonen? Kun je en wil je je huidige hypotheek meenemen? Het is ook van essentieel belang om al je financiële opties op een rijtje te zetten, zodat je het volledige plaatje inzichtelijk hebt. Zijn er extra kosten waar je rekening mee moet houden? Wat is de verwachte verkoopopbrengst van je huidige woning? Is er overwaarde of mogelijk een restschuld op je huidige woning? Beschik je over eigen financiële middelen? Hoeveel kun je eventueel bijlenen? En welke fiscale regels zijn van toepassing? Maas Hypotheken & Verzekeringen staat klaar om al deze vragen te beantwoorden en te berekenen hoeveel je kunt (bij)lenen voor de aankoop van een ander huis.

Een Ander Huis Gevonden? Wat Nu?

Heb je jouw eigen woning inmiddels verkocht en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in een ander huis? Om de hypotheek te regelen, plannen we graag een adviesgesprek in. Maas Hypotheken & Verzekeringen vergelijkt hypotheekvormen en adviseert je over de oplossing die het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Past je huidige hypotheek nog steeds bij jouw wensen, of is het wellicht raadzaam om een andere hypothecaire lening af te sluiten? Indien gewenst nemen we ook jouw (woon)verzekeringen met je door.

Persoonlijke Begeleiding van Begin tot Eind:

Bij Maas Hypotheken & Verzekeringen begeleiden we je gedurende het gehele traject. Patrick Verbakel doet er alles aan om je zorgeloos door deze fase te loodsen. Zelfs na het ondertekenen van de hypotheek blijven we in contact, zodat jouw hypotheek altijd up-to-date is.

 

 

Overweeg je een ander huis? Laat Maas Hypotheken & Verzekeringen je helpen bij het ontdekken van jouw financiële mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op om jouw volgende woonavontuur te starten!
Wil je snel weten waar je aan toe bent?
Patrick maakt graag een afspraak met je voor een goede uitleg en helder advies