Hypotheek eerste huis

Gefeliciteerd met uw besluit een woning te gaan kopen! Dat is leuk en ook spannend, want er komt veel bij kijken. Er zijn veel zaken waarover u als ‘starter op de woningmarkt’ moet nadenken en beslissen. Maas Hypotheken & Verzekeringen helpt u graag.

Kosteloos oriënteren

Wat kunt u lenen? Met welke maandlasten moet u rekening houden? Is het gunstig om nu een woning te kopen? Kan ik gebruikmaken van Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Tijdens een gratis oriëntatiegesprek neemt hypotheekadviseur Patrick Verbakel alle wensen en mogelijkheden met u door. Zodat u weet in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken naar uw droomhuis.

Huis gevonden, hoe verder?

Heeft u een woning gevonden die past in het ideale plaatje? Om de financiering te regelen, maken we een afspraak voor een adviesgesprek. Maas Hypotheken & Verzekeringen vergelijkt hypotheekvormen en geeft u advies over de oplossing die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Ook nemen we daarbij de mogelijkheden voor uw (woon)verzekeringen met u door. Weten hoe dit traject verloopt? Meer info vindt u onder Over ons en Advieskosten.

Persoonlijke begeleiding

Maas Hypotheken & Verzekeringen doet het anders dan anderen. We begeleiden u in het hele traject en zetten als vanzelfsprekend en met plezier een stapje extra. We doen er alles aan om u te ontzorgen. Ook na het ondertekenen van de hypotheek houden we contact. Zodat uw hypotheek up-to-date blijft.