Hypotheek ander huis

Maakt u plannen om uw woning te verkopen en op zoek te gaan naar een volgende koopwoning?
Dan kunnen er allerlei vragen spelen. Maas Hypotheken & Verzekeringen begeleidt u hierbij, met een helder en gedegen advies.

Verhuizen, wat is er mogelijk?

Als u wilt verhuizen, is het uiteraard belangrijk te weten wat uw woonwensen zijn. Wilt u groter of juist kleiner gaan wonen? Kunt en wilt u uw huidige hypotheek meenemen? Ook is het van belang alle financiële mogelijkheden in kaart te brengen, door het complete plaatje inzichtelijk te maken. Zijn er bijkomende kosten waarmee u rekening moet houden? Wat is de te verwachten verkoopopbrengst van uw woning? Is er overwaarde of juist een restschuld op de huidige woning; staat de hypotheek ‘onder water’? Beschikt u over eigen financiële middelen? Hoeveel kunt u bijlenen? Welke fiscale regels zijn van toepassing? Maas Hypotheken & Verzekeringen beantwoordt al uw vragen en berekent wat u kunt (bij)lenen voor de aankoop van een andere woning.

Ander huis gevonden

Eigen huis inmiddels verkocht en een andere woning op het oog? Om de hypotheek te regelen, maken we een afspraak voor een adviesgesprek. Maas Hypotheken & Verzekeringen vergelijkt hypotheekvormen en geeft u advies over de oplossing die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Past uw huidige hypotheek nog steeds bij uw wensen? Of is het raadzaam om een andere hypothecaire lening af te sluiten? Desgewenst nemen we ook uw (woon)verzekeringen met u door.

Persoonlijke begeleiding

Maas Hypotheken & Verzekeringen begeleidt u in het hele traject. Patrick Verbakel doet er alles aan om u te ontzorgen. Ook na het ondertekenen van de hypotheek houden we contact. Zodat uw hypotheek up-to-date blijft.