Anders denken… anders dóen!

Geen standaard pakket, maar maatwerk!

Verwacht van Maas Hypotheken & Verzekeringen geen standaard pakket. Ik bied 100% maatwerk en begeleid u tijdens het hele traject. Dat begint met een goede kennismaking. We praten uitgebreid over uw huidige financiële situatie, uw (woon)wensen en toekomstplannen. We bespreken samen de mogelijkheden en eventuele risico’s. Daarbij kijk ik nauwkeurig naar uw bestedingsruimte, om uiteindelijk te komen tot de hypotheek die ‘past als een jas’. Als onafhankelijk adviseur vergelijk ik hypotheken van alle geldverstrekkers. Uw wensen en belangen staan altijd voorop.

Een stapje extra

Met plezier en als vanzelfsprekend zet ik altijd een stapje extra. Vragen over de koopakte van uw droomhuis? Dan neem ik de concept-koopakte samen met u door om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen. Ik ga mee naar de overdracht bij de notaris, als u dat op prijs stelt. Vragen over uw huidige hypotheek? Leg uw vragen gerust aan me voor. Wilt u al uw verzekeringen eens tegen het licht houden, maar heeft u geen idee hoe dat aan te pakken? Neemt u de spreekwoordelijke schoenendoos gerust mee naar ons kantoor. Is er een schadegeval en heeft u vragen over het invullen van de schadeformulieren? Ik kom naar u toe, zodat we het samen kunnen regelen. Ik doe wat ik beloof, heel gewoon.

Een vast aanspreekpunt

U heeft altijd een vast aanspreekpunt; de lijnen zijn kort. Sinds 2009 ben ik mede-eigenaar van Maas Hypotheken & Verzekeringen en werkzaam in het kantoorpand van Maas Makelaars, dé makelaars en taxateurs in de regio Eindhoven. Het team van Maas Makelaars verricht ondersteunende werkzaamheden en staat u graag te woord indien ik in gesprek of niet op kantoor aanwezig ben.

Deskundig en zeer ervaren

Met ruim 20 jaar ervaring als financieel adviseur ben ik op de hoogte van alle ins en outs op gebied van hypotheken en verzekeringen. Ik weet wat er speelt, ben op de hoogte van de nieuwste producten. U kunt rekenen op een uitermate deskundig en betrouwbaar advies. Ik zet me voor 100% in om samen met u te komen tot de juiste oplossing en het beste aanbod.

Transparant en betrouwbaar

Als u een hypotheek of verzekeringspolis afsluit, zet u een heel belangrijke handtekening. Maas Hypotheken & Verzekeringen spreekt in heldere, begrijpelijke taal. Zodat u wéét waarvoor u tekent. Ook als het gaat om onze verdiensten zijn we transparant. Het eerste gesprek is uiteraard gratis; over de kosten van onze dienstverlening zijn we vervolgens helder. Lees hierover meer bij tarieven.
[ doorlinken ]

Maximale zekerheid

Ik blijf uw hypotheek en/of verzekeringen met regelmaat controleren. Zodat u zeker weet dat de gekozen oplossingen blijven passen bij uw situatie. Dat geeft u maximale zekerheid.

Goed en snel geregeld

Goed regelen, dat betekent ook snel regelen! Heeft u schade, dan kunt u dat 24 uur per dag, 7 dagen per week melden. We zorgen vervolgens voor een snelle afhandeling. Heeft u vragen bij het invullen van schadeformulieren? Komt u gerust langs op kantoor; indien nodig kom ik graag naar u toe. Heeft u uw droomhuis gezien en wilt u op korte termijn weten wat mogelijk is? Samen met u breng ik uw mogelijkheden in kaart; ik kan snel schakelen.