Uw hypotheek aanpassen

Overweegt u om uw huidige hypotheek om te zetten of over te sluiten? Maas Hypotheken & Verzekeringen denkt graag met u mee over de mogelijkheden. We brengen eventuele (fiscale) consequenties in kaart en geven u een betrouwbaar en onafhankelijk advies.

Oversluiten of niet?

Het aflopen van de rentevast-periode, oversluiten om te profiteren van een lagere rentestand, oversluiten omdat de hypotheekvorm niet meer bij uw wensen en situatie past: er zijn allerlei redenen om uw hypotheek aan te passen. Maas Hypotheek & Verzekeringen maakt samen met u een zorgvuldige afweging, zodat u de beste keuze maakt.

Hypotheek check

Soms is het prettig om eens na te gaan of uw bestaande hypotheek nog up-to-date is, zonder dat er direct aanleiding voor is. U bent altijd van harte welkom om voor een hypotheek check. Op basis van uw wensen en huidige situatie houden we het complete financiƫle plaatje tegen het licht. Wellicht kunt u besparen op uw maandlasten? Zijn uw (woon)verzekeringen goed geregeld? Maas Hypotheken & Verzekeringen voorziet u graag van een deskundig en onafhankelijk advies. Wel zo geruststellend.